مجله تخصصی و عمومی در مورد ساختمان سازی، طراحی دکوراسیون و طراحی معماری

معرفی و ثبت مقالات در خصوص سازه های بتنی و ساختمان سازی و همچنین اطلاعات در مورد دکوراسیون و معماری- سبک زندگی مدرن

مجله تخصصی و عمومی در مورد ساختمان سازی، طراحی دکوراسیون و طراحی معماری

معرفی و ثبت مقالات در خصوص سازه های بتنی و ساختمان سازی و همچنین اطلاعات در مورد دکوراسیون و معماری- سبک زندگی مدرن

اساسا، چه اسباب بازی ها توانایی دیدن از منظر تکنولوژی آموزشی را دارند؟

آیا اسباب بازی را می توان به عنوان یک ابزار آموزشی در نظر گرفت و برای آموزش، تدریس و یادگیری استفاده می شود؟ اگر بله، چطور و چطور؟

آره. قطعا. ما همیشه نیاز داریم که ما فضا را در محیط های یادگیری برای به حداکثر رساندن یادگیری ایجاد کنیم، و همانطور که همه ما می دانیم، به منظور تقویت محتوا، ما باید محتوای را به روش های مختلف بازبینی کنیم، که در آن ابزارها برای کمک به معلم یادگیری استفاده می شود. محیط زیست. برای داشتن یک محیط ثروتمند به اصطلاح.

اسباب بازی ها به عنوان یک ابزار در خدمات آموزش و پرورش می تواند در زمینه های آموزشی احضار شود و به جز یادگیری، فرآیندهای تحمل به عنوان مشارکت، فعالیت های اجتماعیگری و دانش آموزان. ما پیشنهادات اسباب بازی هایی را پیشنهاد می کنیم که سطح مشارکت و فعالیت دانش آموزان را افزایش می دهد.


اما توجه داشته باشید که ابزارهای آموزشی مانند ماشین آلات، تلاش می کنند تا وظایف را ساده کنند. این ابزار اساسا مورد استفاده قرار می گیرد زمانی که جایی در فرآیند متوقف می شود، در غیر این صورت، ابزار زمانی لازم نیست که فرایند یادگیری به تنهایی انجام شود. من می خواهم تاکید کنم که نباید در افراط گرایی در این زمینه شرکت کنیم.


اساسا، چه اسباب بازی ها توانایی دیدن از منظر تکنولوژی آموزشی را دارند؟

در این دسته، تمام انواع اسباب بازی ها می توانند جای دهند. آنچه در این دسته مهم است، خلاقیت معلمان در استفاده از اسباب بازی ها است. گاهی اوقات حتی معلمان می توانند به اسباب بازی ها از دیدگاه های مختلف نگاه کنند و برنامه های خود را تشکیل دهند.

همانطور که گفتم، معلمان می توانند از این ابزارها در هر زمانی استفاده کنند که احساس می کنند که فرآیند یادگیری یا تدریس قفل شده یا حتی سرگرم کننده است.این، امروز، با تنوع و گستردگی محصولات در این صنعت، یک مفهوم مشابه سواد آموزی برای اسباب بازی ها و سرگرمی ها می تواند معرفی شود. به این معنا که معلمان باید مفاهیم کدگذاری شده توسط طراحان اسباب بازی را بخوانند تا بتوانند مفاهیم مورد نظر خود را با این محصولات را تصویب کنند.


وزیر آموزش و پرورش پس از آن، در نمایشگاه 97 اسباب بازی جشنواره، این الزامات را برای این بازی به عنوان یکی از نیازهای آموزشی ذکر کرد و تاکید کرد تا یک اتاق بازی کودکان داشته باشد. در این راستا، بسیار مهم است که دیدگاه دانشجویی. چگونه می توانید کلاس ها را برای اسباب بازی ها به عنوان یک ابزار در تکنولوژی آموزشی تغییر دهید و گسترش دهید؟

به نظر می رسد که معلمان ابتدایی مدرسه به طور کامل در این موضوع شرکت می کنند و از اسباب بازی ها در برنامه درسی خود استفاده می کنند. حتی بسیاری از این نجیبان، اسباب بازی های خود را برای کلاس های خود ایجاد و توسعه می دهند.

شاید در تمام این سال ها، ما به طور معمول رویدادهای ایده آل را در زمینه اسباب بازی ها میزبانی کنیم، برخی از این جشنواره ها و مسابقات با حضور این عزیزان، رنگ و بوی دیگری را دریافت کردند. حضور اسباب بازی ها به عنوان یک محرک در مدرسه، معلمان را تشویق می کند تا استفاده کنند.

علاوه بر این، با برگزاری سمینارها، کارگاه ها و دوره های آموزشی در استفاده از این ابزار، اهمیت این موضوع را می توان به معلمان دیگر افشا کرد. در هر صورت، باید در کلاس درس حضور داشته باشیم، ما باید مشارکت معلمان را داشته باشیم، و اگر جریان اسباب بازی ها و ملافه های مربوطه ادامه نداشته باشند، این امر به دست نخواهد آمد.

در این نشست که برای این منظور در سال گذشته برگزار شد، تأکید کردم که این طرح بدون آموزش معلمان کار نخواهد کرد. معلمان یک عنصر ضروری از آموزش و توسعه هستند.بدون آنها، هر برنامه ای محکوم به شکست است، نه تنها در آموزش، بلکه در توسعه.


اسباب بازی چگونه می تواند در رشد خلاقیت کودکان نقش داشته باشد؟ انتخاب، نوع اسباب بازی و سن مخاطب را نیز در نظر بگیرید.

ببینید ساختار ذهن به نام ساخت شناختی ساختاری است که نیاز به تعادل و راحتی دارد. بنابراین، طبیعتاً با یادگیری مخالفت می کند، که بنا به تعریف، اختلال در این تعادل است. تجربیات زندگی گذشته کودکان، که لازم نیست تجربیات موفقی باشند،

آنها را به مخالفت با خلق آثار جدید و بدیع سوق می دهند. دنیای بازی ها و طبیعتاً اسباب بازی ها، فضایی را در ذهن ایجاد می کند که در آن کودکان و حتی بزرگسالان بدون نگرانی از شکست، تجربیات و تجربیات جدیدی خلق کنند.

این یک فرآیند جدی و بسیار موثر است که چگونه می توان تعادل روانی را برای کودک پس از بازیابی تعادل، به راحتی و با کمترین دقت به زندگی واقعی خود منتقل کرد. به همین منظور شعار چهارمین جشنواره ملی اسباب بازی «تمرین زندگی» بود.

http://pezeshkin.ir/%D9%86%D9%82%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%84%DA%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%81%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B6%DB%8C/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد