مجله تخصصی و عمومی در مورد ساختمان سازی، طراحی دکوراسیون و طراحی معماری

معرفی و ثبت مقالات در خصوص سازه های بتنی و ساختمان سازی و همچنین اطلاعات در مورد دکوراسیون و معماری- سبک زندگی مدرن

مجله تخصصی و عمومی در مورد ساختمان سازی، طراحی دکوراسیون و طراحی معماری

معرفی و ثبت مقالات در خصوص سازه های بتنی و ساختمان سازی و همچنین اطلاعات در مورد دکوراسیون و معماری- سبک زندگی مدرن

جک سقفی و کاربردآن در ساختمان سازی

جک سقفی چیست؟ هدف آن چیست؟

جک سقفی وسیله ای است که برای حفظ میزان بار تولید شده توسط سقف استفاده می شود. این دستگاه می تواند در سقف همه ساختمان ها از جمله قوس های قوسی ، زئولیت یونی ، تیرچه بلوک و وافل استفاده شود. تفاوت جک سقفی به محل و نوع پروژه بستگی دارد.


 در ساخت و ساز از جک های ساختمانی استفاده کنید تا سقف را در جای خود ثابت کنید تا از ریزش سقف جلوگیری شود. در برخی از سقف ها (مانند سقف های بتونی) نیاز شدیدی به استفاده از این تجهیزات وجود دارد. در این مقاله می خواهیم تا حد امکان کاربرد جک های سقفی را درک کنید.

کاربرد جک سقفی

جک ها کاربردهای بسیاری دارند و از ابزارهای لازم در پروژه های ساختمانی هستند. چه بخواهید یک خانه دو طبقه بسازید و چه یک برج چند طبقه ، همه ساختمان ها به این محصول احتیاج دارند. از جک سقف برای تحمل وزن سقف تا پایان ساخت کف استفاده می شود.

 به طور خلاصه ، هدف اصلی این تجهیزات تعمیر موقت سقف است. برای این محصول بسیار مهم است که کیفیت آن باشد. بنابراین ، کیفیت برای مقاومت در برابر فشار سقف و حفظ ثبات در زمین سست ضروری است. این بدان معناست که در زمین فرو نخواهد رفت ، در این صورت بسیاری از مشکلات بوجود می آیند.

جک از سه قسمت اصلی تشکیل شده است: نر ، ماده و رزوه دار. قسمت پایین جک از لوله هایی با قطر مختلف ساخته شده است. اما متداول ترین اندازه ، لوله ای با قطر 6 سانتی متر و ضخامت 2 میلی متر است. قسمت بالای جک معمولاً از لوله ای به قطر 5 سانتی متر و ضخامت 2.5 میلی متر ساخته می شود.

لازم به ذکر است که دو نوع جک سبک و سنگین وجود دارد. نوع سبک وزن بسیار کمی را تحمل می کند ، در حالی که نوع سنگین وزن و فشار زیادی را تحمل می کند. ضخامت جک با توجه به نیاز مشتری قابل تغییر است.


لوله نر سوراخ هایی برای تنظیم ارتفاع دارد. فاصله این سوراخ ها 10 سانتی متر است و این سوراخ ها توسط انواع مختلف نخ ها به هم متصل می شوند. با توجه به ساختار و نوع جک ، جک نر قابل جابجایی است. جک لوله کشی از شمع هایی استفاده می کند که می توانند فشار جانبی را تحمل کنند.

 


 جک سقفی از چه ساخته شده است؟

جک های سقفی از چندین قسمت نر ، ماده و رزوه دار تشکیل شده است و در انواع جک های U ، جک های T ، صلیبی ها ، جک های بهداشتی موجود است (این مدل جک در مواردی که زمین در ساختمان شل و ناهموار باشد استفاده می شود) یا جک ها. یک ساختار سقف ساده به مشتریان ارائه می شود.

ظرفیت تحمل جک سقفی به چه معناست؟

جک های سقفی در اندازه ها و اندازه های مختلفی وجود دارد که در صورت استفاده با این جک های سقفی به شما امکان می دهد ارتفاع جک را بر اساس حداقل و حداکثر ارتفاع با استفاده از مهره ها یا سنجاق های فلزی که در وسط هر جک قرار دارند بدون در نظر گرفتن تعداد سوراخ ها تنظیم کنید. ارتفاع جک داخلی را می توان کوتاه یا بلند تنظیم کرد.

جک های سقفی در اندازه های مختلفی ارائه می شوند. جک های سقفی کارخانه ای برای هر نوع جک سقفی سبک (با ظرفیت تحمل کمتر) و سنگین (ظرفیت تحمل بالا و بیشتر) هستند که هر کدام بسته به پروژه مورد استفاده یا وزن آنها دارای ضخامت و اندازه های مختلف هستند باید حمل و پشتیبانی شود ، مصرف کنندگان می توانند جک را در ابعاد و ضخامت مورد نظر سفارش دهند. علاوه بر ابعاد و ضخامت ، مصرف کنندگان می توانند محدوده وزن جک سقفی را به تولیدکنندگان یا خرده فروشان نیز سفارش دهند.

جک های سقفی مدل های دیگری نیز دارند ، مانند جک های رزوه دار داخلی (گلدان ها) ، جک های ساده بدون صلیب ، جک های دوکا اروپایی و پرهایی که برای سیستم های انعطاف پذیر استفاده می شوند. در حال حاضر از جک های U شکل عمدتا در عراق استفاده می شود.

اتصالات U عراقی به پیمانکار این امکان را می دهد تا انواع مختلف چوب ، لحیم ، h20 و غیره را نصب کند.

جک های سقفی در وزن های مختلفی تولید می شوند. جک های سقفی عرضی تقریباً 1 کیلوگرم وزن دارند. وزن گربه ها معمولاً از 12 کیلوگرم است.

قیمت جک سقفی 3 متری ، 4 متری و 5 متری کاملاً به نوع لوله ، نخ و مهره و غیره بستگی دارد که در بعضی مواقع می تواند اختلافات تا چند ده هزار تومانی را ایجاد کند.

جک های داخلی باید از قدرت و فشار بالایی برخوردار باشند ، در غیر این صورت می تواند صدمات زیادی به پروژه وارد کند. استفاده از مسافت کوتاه و طولانی نیز می تواند این حشرات را افزایش دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد